økologisk Frokost til firmaet

Hos The Food Company har vi en holdning til de råvarer vi bruger. Derfor bruger vi så vidt muligt økologiske råvarer til jeres frokostordning. 

Nærvær gør frokosten endnu bedre

Hos The Food Company synes vi, at nærvær er vigtigt, for at vi kan levere den frokostordning, som giver glæde hos medarbejderne.

Derfor kommer vores kokke selv med maden og stiller den frem, så den er klar, når I skal spise. Vi er lydhøre over for kritik og tilretter gerne mængden, så den passer bedst muligt til jeres medarbejdere.

sund og inspirerende firmafrokost

Efter at have siddet ved skrivebordet i flere timer er det ikke ligegyldigt, hvad der bliver serveret til frokost. Vi synes, at frokosten er noget dine medarbejdere skal se frem til, og vores økologiske frokostordning har derfor fokus på smag, udseende og gode råvarer.

 

Mad som alle sætter pris på

Vi er ikke fedt-, eller kødforskrækkede, men sæsonens grøntsager og diverse salater er en af hjørnestenene i vores køkken. Desuden laver vi gerne mad til vegetarerne og veganerne og tager naturligvis hensyn til allergier.

Vi laver mad fra alle verdenshjørner. Stilen er rustik og lige til at gå til. Vi opbygger vores menuer til frokostordninger efter princippet ”spis-hvad-du-kan” (lidt af det hele). Inspireret af Claus Meyer og Arne Astrup. Det skal dog ikke være på bekostning af mere tid i fitness centret.  

 

Vi laver gerne mad til vegetarerne og veganerne og tager naturligvis hensyn til allergier.

Fleksibel frokostordning

Med vores frokostordning, kan I hurtigt og nemt ændre i jeres bestilling og selv vælge, om I ønsker vegetarisk eller almindelig menu.

Økologiske råvarer

Vi har Bronzemærket i økologi og bruger helst økologiske og lokale råvarer.    

bestil nemt via APP

Vores økologiske frokostordning bestilles nemt via vores app. Du kan også bestille kage, mødeplatter, sandwiches, salat, morgenmadsplatte, frugt og friskbagte morgenboller.

Download app'en eller log dig ind her: https://foodcompany.kanpla.dk/
 

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

 

Kenneth Ytting Barslund
Kommerciel direktør
Mobil 29121304
kyb@thefoodcompany.dk

Læs om de skattemæssige forhold vedrørende en frokostordning her. 

REFERENCER


      
   

 The Food Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Privatliv

+45 70 70 55 00
info@thefoodcompany.dk
CVR.NR. 37927295
Mobile Pay: 42327

The Food Company er en del af The Company Group