LAD OS DRIVE DIN KANTINE

Mad er for os ikke bare et spørgsmål om at blive mæt. Bæredygtighed og tanken om at maden ikke går til spilde er også med til at give en god mavefornemmelse.

Hos The Food Company laver vi mad med hjertet, men også med hjernen. Derfor er vores mad enkel, frisk og selvfølgelig i sæson. Vi vil gerne ”hele vejen rundt”, så vi bestræber os på at finde bæredygtige løsninger, når vi vælger råvarer, leverandører og medarbejdere.

Vi vælger primært økologiske råvarer, både fordi de smager godt, men også fordi vi synes, det giver mening. Vi har bronzemærket i økologi, så op til 60% af vores råvarer er økologiske.

Vi bestræber os hele tiden på kun at producerer det mad, der er behov for, og levnes der alligevel, sørger vi for at skabe nye retter, som tiltaler øjet og maven, så mindst muligt går til spilde.

 

en professionel samarbejdspartner

Hos The Food Company har vi stor erfaring med at styre kantiner og tilbyder at overtage jeres kantine og drive den for jer. Vi er solidt plantet på den aarhusianske frokostscene og jeres virksomhedskantine er i trygge hænder hos os. Vi har fingeren på pulsen og ved hvad der smager og hvor man køber de rigtige råvarer. Og så er vores madlavning solidt forankret i det gode håndværk. 

 

Vi er lokale og bruger lokale råvarer

Økologisk mel fra Samsø, økologisk fjerkræ fra Gothenborg, økologisk okse- og lammekød fra Jaungyde Gårdbutik i Ry, økologiske grøntsager fra Gartnergården i Skødstrup og Rishøjgård Farmshop.  Vi vil så vidt muligt bruge friske og lokale råvarer.

Vi bruger så vidt muligt bæredygtigt emballage og service. For eksempel er vores bægre og indpakning til portionsanrettet mad plantebaseret og nedbrydeligt.

Kort sagt så er vores DNA præget af sundhed, bæredygtighed og økologi. Men vi er dog heller ikke fedtforskrækkede – der skal være plads til lidt sødt og godt.

Men allervigtigst – vi kæler for smagen og udseendet! 

Vi har en forkærlighed for sæsonens grøntsager. Desuden er diverse salater en af hjørnestenene i vores køkken. Vi laver naturligvis mad til vegetarerne og veganerne og tager selvfølgelig hensyn til allergier.

Vi inspireres af mad fra alle verdens køkkener. Stilen er rustik og lige til at gå til. Vi opbygger vores menuer til frokostordninger efter princippet ”spis-hvad-du-kan” (lidt af det hele).

Vi er tidligere a la carte kokke

Det betyder at vi håndterer råvarer og menuplanlægning som var det på en restaurant. Vi har altid lyst til at prøve nye tilberedningsmetoder og nye smagssammensætninger. Men vi holder også af det klassiske danske køkken. Der er intet i vejen med en veltillavet dansk hakkebøf med bløde løg, nye kogte kartofler, brun sovs og hjemmesylt.

Ring til Stifter, Anders K. Jensen på 51 95 28 89 eller Kommerciel Direktør, Kenneth Ytting Barslund på 29 12 13 04 for mere info.

Spørg kokkene

Hvis I har brug for afveksling og en holdbar løsning på jeres frokostordning, så skriv til os. Vi ved hvor meget god mad betyder i hverdagen. Lad os give et bud på, hvordan det kan se ud.



The Food Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Privatliv

+45 70 70 55 00
info@thefoodcompany.dk
CVR.NR. 37927295
Mobile Pay: 42327

The Food Company er en del af The Company Group