LAD OS DRIVE DIN KANTINE

Vi serverer en sund og lækker frokost til dig og dine kollegaer og har stort fokus på økologi og madspild. Det betyder blandt andet, at vi ikke smider store mængder mad ud, fordi vi ud fra vores erfaring laver den mængde mad, som der rent faktisk er behov for. 

Mangler du nogen til at drive din kantine, og sætter du lige som os pris på at maden er økologisk og bæredygtig?

Hos The Food Company har vi mange års erfaring med at drive kantine, og med os som samarbejdspartner er du sikker på at dine medarbejdere får en god og inspirerende frokost, som giver dem masser af energi til resten af arbejdsdagen.

Vi har fingeren på pulsen, og ved hvad der smager, og hvor man køber de rigtige råvarer. Og så er vores madlavning solidt forankret i det gode håndværk. 

 

en professionel samarbejdspartner

Hos The Food Company har vi stor erfaring med at styre kantiner og tilbyder at overtage jeres kantine og drive den for jer. Vi er solidt plantet på den aarhusianske frokostscene og jeres virksomhedskantine er i trygge hænder hos os. Vi har fingeren på pulsen og ved hvad der smager og hvor man køber de rigtige råvarer. Og så er vores madlavning solidt forankret i det gode håndværk. 

Ring til Stifter, Anders K. Jensen på 51 95 28 89, for mere info.

Kontakt os for at høre mere.

Spørg kokkene

Hvis I har brug for afveksling og en holdbar løsning på jeres frokostordning, så skriv til os. Vi ved hvor meget god mad betyder i hverdagen. Lad os give et bud på, hvordan det kan se ud.The Food Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Privatliv

+45 70 70 55 00
info@thefoodcompany.dk
CVR.NR. 37927295
Mobile Pay: 42327

The Food Company er en del af The Company Group