TRUST FORSIKRING & PENSION 

SIGER...

 

”For os er det vigtigt, at vores frokostleverandør har en personlig tilgang til os, og at vi kan smage og dufte, at maden ikke kommer fra et industrikøkken, men fra hjertet af rigtige kokke. Derfor er vi rigtig glade for vores økologiske frokostordning fra The Food Company.

Der er masser af variation i maden, så der altid er noget til alle smagsløg, og så er der altid det lækreste friskbagte brød og kage om onsdagen. Det gør det bare hyggeligt, på en eller anden måde, at det er kokkene selv, der kommer med maden, og vi får altid et smil og en lille snak med på vejen. Og så kan man jo altid lige få opskriften på den lækre salsa!

Det føles som at have vores egen kok i huset, men bare til en virkelig fair pris.”

- Rasmus Dahlin, Partner, Trust Forsikring & Pension

 

 

Ucommerce SIGER...

 "Jeg har prøvet mange madordninger igennem min karriere, men The Food Company slår dem alle. Jeg er stor fan!"

- Søren Spelling Lund, CEO and Founder, Ucommerce 

 

Innova SIGER...

"Vi er vildt glade for samarbejdet med Anders, det kører gnidningsfrit og maden er altid af utrolig høj kvalitet. Men ikke nok med det, så oplever vi også et nærvær i leverancen og i diversiteten. Nogle gange har vi faktisk fornemmelsen af at være eneste kunde. Vi kan kun give de bedste anbefalinger til Anders og The Food Company’s fremtidige kunder"

- Christian Lomborg Jessen, partner, Innova Advokatfirma

 

Raptor SIGER...

”Hvis man tror at en frokostordning blot er en ekspeditionssag, så skal jeg være den første til at modsige. Det er uden sammenligning et af virksomhedens vigtigste aktiver, da det ikke alene er synonymt med medarbejdernes motivation, men også energi og brainfood i en travl hverdag. Igennem 18 års arbejdsliv både som ansat og selvstændig, har jeg set og oplevet det meste… troede jeg. For da vi manglede en catering leverandør i en nystartet virksomhed med fuld fart på væksten stod Anders pludselig i døren. Siden har vi aldrig kigget os tilbage. Prisen er fuldt ud på omgangshøjde med markedet, men glem den del, for den service, fleksibilitet, kvalitet og passion for mad, som Anders og The Food Company leverer er second to none. Det er uden sammenligning den absolut bedste frokostordning jeg har oplevet og i dag udvidet til også at inkludere mad til vores kundemøder og interne arrangementer”.

- Kenneth Boll, direktør, Raptor Services A/S

 

P+P arkitekter siger...

”Det er altid med stor glæde at få leveret frokosten fra The Food Company, når Anders eller en af hans medarbejdere leverer den velduftende mad på kontoret. Vi er altid garanteret et stor smil og godt humør fra alle medarbejdere ved The Food Company. Derudover leverer The Food Company en yderst fleksibel service, hvor alt i princippet kan lade sig gøre. Alle vores ønsker imødekommes. Frokosten er farverig og smagfuld. The Food Company leverer en frokostordning med høj kvalitet af råvarer og smag. En frokostordning der bidrager til forhøjet energi blandt vores medarbejdere.”

- Nikolai Breum, Servicemedarbejder, P+P arkitekter

Spørg kokkene

Hvis I har brug for afveksling og en holdbar løsning på jeres frokostordning, så skriv til os. Vi ved hvor meget god mad betyder i hverdagen. Lad os give et bud på, hvordan det kan se ud.The Food Company ApS
Ny Banegårdsgade 48
8000 Aarhus C

Privatliv

+45 70 70 55 00
info@thefoodcompany.dk
CVR.NR. 37927295
Mobile Pay: 42327

The Food Company er en del af The Company Group