Mad med holdning

Firmaarrangementer

Uanset hvornår på dagen jeres firmaarrangement er, så sørger The Food Company for, at I får lige det at spise, som passer til lejligheden.

Bliv ringet op
for et tilbud

The Food Company

Vi klarer maden til dit firmaarrangement

Perfekt afpasset og tilpasset

Uanset hvornår på dagen jeres firmaarrangement er, så sørger The Food Company for, at I får lige det at spise, som passer til lejligheden. Om jeres firmaarrangement er en sommerfest, julefrokoster eller anden begivenhed, så bidrager vi med god mad – perfekt afpasset og tilpasset.

Eksperter i lækker mad

Vi er eksperter i lækker mad til alle firmaevents, og vi sørger også for mad til reception og mad til konferencer. Vi skaber alt fra lækre tapas-retter og pindemadder til velsmagende sandwichs af hjemmelavede focacciaboller. Med The Food Company som madleverandør til dit firmaarrangement er du sikret en kulinarisk oplevelse i høj standard. 

Vores kokke har mange års erfaring med at skabe lækker mad, der tager kegler både visuelt og smagsmæssigt.

The Food Company

Firmaarrangementer

Fuldend jeres firmaarrangement med mad fra The Food Company. Kontakt Anders Knattrup Jensen og lad os i fællesskab tilrettelægge jeres næste firmaarrangement.

Få tilbud på frokostordning
til din virksomhed

Fortæl os hvorhen du vil have din frokost leveret?

Vi leverer i Århus og omegn, for eksempel Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Fortæl os hvor mange i er til frokost

Minimum kuvertantal er 10, og kuvertprisen afhænger af det kuvertantal, I bestiller. I har mulighed for at justere op og ned, hvis I får gæster eller når det er ferietid.

Vi mangler blot de sidste oplysninger fra dig

Vi vil indenfor et par dage ringe til dig for at høre, om der er noget vi skal være specielt opmærksomme på ved levering eller lignende.