Mad med holdning

Bæredygtighed

Bæredygtighed og økologi går ofte hånd i hånd, og selv om man tit forbinder det med hinanden, så ér det altså ikke det samme.

Bliv ringet op
for et tilbud

The Food Company

Gennemsigtighed på alle vores råvareindkøb

Bæredygtighed og økologi

Økologi handler om, hvordan råvaren er produceret, mens bæredygtighed kan være varens klimaaftryk fra ”jord til bord”. For hvad belaster i virkeligheden klimaet mest? Er det en økologisk agurk fra Sydspanien eller konventionel produceret agurk fra Skanderborg?

Vi handler lokalt

Hos The Food Company arbejder vi sammen med vores leverandører om at bedst mulig gennemsigtighed på alle vores råvareindkøb og deres co2-aftryk. Derfor ved vi også, at det i nogle tilfælde belaster klimaet mindre at handle lokalt, også selvom det er konventionelt landbrug.

The Food Company

Bæredygtighed

Vil du vide mere, så ring til Anders Knattrup Jensen.

Lækker og bæredygtig frokostordning

Hos The Food Company sørger vi naturligvis for at handle økologisk, der hvor det giver mening. Hvis det økologiske ønske vejer tungere end det generelle klimahensyn, har vi leverandører, der kan sikre, at den ønskede andel af alle varer bliver økologiske.

Vi fremstiller selv så mange produkter og ingredienser af vores måltider som muligt, fra bunden. Vi sylter selv vores surt-produkter, laver vores egne marmelader, rører vores egen mayonnaise, remoulade og dressinger – Denne tilgang giver os stor kontrol over produktionen co2-aftryk, og giver os et skub mere mod en lækker og bæredygtig frokostordning til dig.

Få tilbud på frokostordning
til din virksomhed

Fortæl os hvorhen du vil have din frokost leveret?

Vi leverer i Århus og omegn, for eksempel Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Fortæl os hvor mange i er til frokost

Minimum kuvertantal er 10, og kuvertprisen afhænger af det kuvertantal, I bestiller. I har mulighed for at justere op og ned, hvis I får gæster eller når det er ferietid.

Vi mangler blot de sidste oplysninger fra dig

Vi vil indenfor et par dage ringe til dig for at høre, om der er noget vi skal være specielt opmærksomme på ved levering eller lignende.