Mad med holdning

Konferencer

Når noget er vigtigt, fortjener det stor opmærksomhed – og mad er vigtigt. Hos os er et godt måltid et af dagens højdepunkter, og det mærker dine konferencegæster.

Bliv ringet op
for et tilbud

The Food Company

Vi er eksperter i mad til konferencer

Mad er vigtigt

Når noget er vigtigt, fortjener det stor opmærksomhed – og mad er vigtigt. Hos os er et godt måltid et af dagens højdepunkter, og det mærker dine konferencegæster. Maden har stor betydning for ens velbefindende og dermed udbytte af en konference – både i forhold til energi og koncentration, men også til at føle sig godt tilpas i det hele taget.

Du kan føle dig helt tryg ved at overlade maden til din næste konference i vores hænder. Vores passion for god mad skinner igennem i alt hvad vi gør, så du kan give dine konferencegæster den bedste oplevelse.

Kulinariske fristelser

I The Food Company giver vi maden den opmærksomhed, som den fortjener – og som dine gæster fortjener. Vi har stort fokus på maden til din konference, så de kulinariske fristelser vil altid stå tilbage som en meget væsentlig del af det samlede indtryk.

Vi har stor erfaring i at levere mad til firmaevents af alle størrelser, og vi er løsningsorienterede uanset om det er et foredrag, en firmafest, et seminar eller en konference.

The Food Company

Konferencer

Kontakt os for at høre mere om forplejningen og priser på mad til jeres konference.

Få tilbud på frokostordning
til din virksomhed

Fortæl os hvorhen du vil have din frokost leveret?

Vi leverer i Århus og omegn, for eksempel Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Fortæl os hvor mange i er til frokost

Minimum kuvertantal er 10, og kuvertprisen afhænger af det kuvertantal, I bestiller. I har mulighed for at justere op og ned, hvis I får gæster eller når det er ferietid.

Vi mangler blot de sidste oplysninger fra dig

Vi vil indenfor et par dage ringe til dig for at høre, om der er noget vi skal være specielt opmærksomme på ved levering eller lignende.