Bæredygtig frokostordning i Aarhus og resten af Østjylland

Frokostordning

Hos The Food Company har vi en holdning til de råvarer vi bruger. Derfor bruger vi så vidt muligt bæredygtige råvarer til jeres frokostordning.

Modtag dagligt
dagens menu på mail

The Food Company

Bæredygtig frokostordning
til firmaet

Fleksibel frokostordning

Med vores frokostordning kan I hurtigt og nemt ændre i jeres bestilling og selv vælge, om I ønsker vegetarisk eller almindelig menu. På den måde kan vi hurtigt og agilt ændre i mængde og andre behov.

Fokus på madspild

Hos The Food Company bestræber vi os hele tiden på at skabe retter, så færrest mulige råvarer går til spilde. Det er et af de områder, hvor vi som køkken kan være med til at mindske belastning af klimaet.

Gør frokosten endnu bedre

Hos The Food Company synes vi, at nærvær er vigtigt, for at vi kan levere den frokostordning, som giver glæde hos medarbejderne.

Derfor kommer vores kokke selv med maden og stiller den frem, så den er klar, når I skal spise. Vi er lydhøre over for kritik og tilretter gerne mængden, så den passer bedst muligt til jeres medarbejdere.

Sundhed & inspirerende

firmafrokost

Efter at have siddet ved skrivebordet i flere timer er det ikke ligegyldigt, hvad der bliver serveret til frokost.

Vi synes, at frokosten er noget dine medarbejdere skal se frem til, og vores økologiske frokostordning har derfor fokus på smag, udseende og gode råvarer.

Mad som alle sætter pris på

Vi er ikke fedt-, eller kødforskrækkede, men sæsonens grøntsager og diverse salater er en af hjørnestenene i vores køkken. Desuden laver vi gerne mad til vegetarerne og veganerne og tager naturligvis hensyn til allergier.

Vi laver mad fra alle verdenshjørner. Stilen er rustik og lige til at gå til. Vi opbygger vores menuer til frokostordninger efter princippet ”spis-hvad-du-kan” (lidt af det hele). Det skal dog ikke være på bekostning af mere tid i fitnesscentret.  

Søger I en lækker og bæredygtig frokostordning i Aarhus, lavet med økologiske råvarer? Så er The Food Company jeres næste samarbejdspartner.

Hos The Food Company laver vi frokostordninger til virksomheder og organisationer i Aarhus og resten af Østjylland, som vil have en firmafrokost, der både er sund, nærende og velsmagende.

En frokostordning er også meget mere end bare den daglige næring omkring frokosttid. En frokostordning er et samlingspunkt for dine medarbejdere, et rum for positive oplevelser på arbejdspladsen og et kulinarisk værktøj til at styrke det sociale fællesskab i virksomheden. Det kræver dog at maden er god – og vi arbejder hver dag hårdt for, at det er præcis den oplevelse, vores kunder i Aarhus og resten af Østjylland får serveret 😊

Vi anvender så vidt muligt bæredygtige råvarer til vores daglige retter i din frokostordning. Råvarernes kvalitet ligger vore hjerter nær, og det samme gør den faglighed og kundskab som vi hver dag laver frokosten med.

En bæredygtig frokostordning med både velsmag og kvalitet

Vi forsøger hver dag at holde vores frokostordning så bæredygtig som muligt, så vi har en stærk præference for at anvende både økologiske og lokale råvarer i vores køkken. Så ved både vi og vores kunder nemlig, hvad der er i maden, og hvor den kommer fra.

Og med en bæredygtig frokostordning kan man også sætte sig til bords med en god smag i munden, da vi gennem bæredygtige principper i køkkenet forsøger at holde vores CO2-aftryk så lavt som muligt i en ellers CO2-tung branche.

Søger I en lækker frokost til firmaet i Aarhus? Så er The Food Company jeres næste frokostfirma.

The Food Company leverer firmafrokost til virksomheder i Aarhus og resten af Østjylland.

Vi serverer en individuelt tilpasset frokost til firmaer, som altid er lækkert og smagfuldt anrettet. Firmafrokosten bliver leveret direkte til jer, klar til at sætte på bordet.

Lad firmafrokosten være dagens højdepunkt

Når der skal serveres mad til firmaet, skal der være styr på kvaliteten.

Hos The Food Company leverer vi en firmafrokost, vi selv gider at spise. Vi har fokus på gode råvarer, godt håndværk og ikke mindst at skabe gode madoplevelser hos de firmaer og organisationer i Aarhus og resten af Østjylland vi leverer frokost til.

Et frokostfirma med værdierne på plads

Vi ved, at firmafrokosten for mange medarbejdere er dagens absolutte højdepunkt i løbet af arbejdsdagen, og derfor forsøger vi hver dag som frokostfirma at sikre gode frokostoplevelser.

Det går vi blandt andet ved at sørge for, at firmafrokosten er varieret. Hos The Food Company arbejder vi både med de klassiske danske retter, der vækker både genkendelse og glæde, når de rammer frokostbordet, og med de mere utraditionelle retter, som gør det spændende og interessant at spise frokost i dit firma.

Og når firmafrokosten ankommer, så er det høje niveau bibeholdt, da vi altid pakker de varme retter i varmekasser og de øvrige frokostretter holdes kølige, så maden er frisk og lækker, når den kommer på bordet.

Få tilbud på frokostordning
til din virksomhed

Fortæl os hvorhen du vil have din frokost leveret?

Vi leverer i Århus og omegn, for eksempel Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Fortæl os hvor mange i er til frokost

Minimum kuvertantal er 10, og kuvertprisen afhænger af det kuvertantal, I bestiller. I har mulighed for at justere op og ned, hvis I får gæster eller når det er ferietid.

Vi mangler blot de sidste oplysninger fra dig

Vi vil indenfor et par dage ringe til dig for at høre, om der er noget vi skal være specielt opmærksomme på ved levering eller lignende.