The Food Company

Mad & holdning

Mad er for os ikke bare et spørgsmål om at blive mæt. Bæredygtighed og tanken om at maden ikke går til spilde er også med til at give en god mavefornemmelse.

Bliv ringet op
for et tilbud

The Food Company

Vi laver mad med hjertet,
men også med hjernen

Enkel, frisk og i sæson

Hos The Food Company laver vi mad med hjertet, men også med hjernen. Derfor er vores mad enkel, frisk og selvfølgelig i sæson. Vi vil gerne ”hele vejen rundt”, så vi bestræber os på at finde bæredygtige løsninger, når vi vælger råvarer, leverandører og medarbejdere.

Vi vælger primært økologiske råvarer, både fordi de smager godt, men også fordi vi synes det giver mening at passe på naturen.

Undgå madspild

For os giver det ikke mening, hvis vores leverandører producerer og fragter råvarer til vores køkken, og vi så ikke udnytter den fuldt ud. Vi bestræber os hele tiden på kun at producerer det mad, der er behov for og af maden til overs, sørger vi for at skabe nye retter, som tiltaler øjet og maven, så mindst muligt går til spilde.

The Food Company

Mad & holdning

Vil du vide mere, så ring til Anders Knattrup Jensen.

Få tilbud på frokostordning
til din virksomhed

Fortæl os hvorhen du vil have din frokost leveret?

Vi leverer i Århus og omegn, for eksempel Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Fortæl os hvor mange i er til frokost

Minimum kuvertantal er 10, og kuvertprisen afhænger af det kuvertantal, I bestiller. I har mulighed for at justere op og ned, hvis I får gæster eller når det er ferietid.

Vi mangler blot de sidste oplysninger fra dig

Vi vil indenfor et par dage ringe til dig for at høre, om der er noget vi skal være specielt opmærksomme på ved levering eller lignende.