Mad med holdning

Om The Food Company

Virksomheden er sat i verden for at servere et friskt, nærende og alsidigt alternativ til de nuværende madleverandører for firmaer i Aarhus og omegn.

Bliv ringet op
for et tilbud

The Food Company

Kom færdigbagt ud af ovnen i sommeren 2016

Da idéen til The Food Company i sin tid blev undfanget, var det med en vision om at kunne tilbyde virksomheder i Aarhus og omegn et sundt og inspirerende alternativ til deres nuværende frokostordning. Med udgangspunkt i vores baggrund som à la carte-kokke gør vi op med hedengangne forestillinger om, at frokost på arbejdspladsen bare er noget, der skal overstås. Vi mener, at en spændende frokost er med til at skabe et givende miljø for dine medarbejdere, så hver dag bliver præget af god smag.


For os er det vigtigt at tage ansvar - både for maden, vi serverer, men også for den betydning, som vores produkt har for klimaet. Derfor arbejder vi ud fra vores tre principper om nærvær, bæredygtighed og indkøb af lokale råvarer.

Nærvær

For at få mest muligt ud af samarbejdet med din virksomhed, leverer kokken selv maden hver eneste dag. På den måde har vi mulighed for at få feedback direkte fra dem, der spiser maden. Vi er meget fleksible og altid klar til at justere efter jeres behov.

Bæredygtighed

Hos os ligger bæredygtighed os meget på sinde. Derfor tænker vi strategisk i vores vareindkøb for at undgå for meget madspild og leverer maden i egne elbiler.

Vi handler lokalt

Vi handler vores grøntsager lokalt, og undgår så vidt muligt at købe råvarer med et for stort co2-aftryk.

Din frokostordning

The Food Company og din frokostordning er skabt med fokus på råvarer, bæredygtighed og et nærvær, som vi er stolte af.

Nærværet betyder, at vi altid er i dialog med dig som kunde, og at der ikke er langt fra dit ønske til at vi handler på det. For os er en kontinuerlig dialog den vigtigste ingrediens i et fleksibelt og effektivt samarbejde.

The Food Company

Om os

Vil du vide mere, så ring til Anders Knattrup Jensen.

Få tilbud på frokostordning
til din virksomhed

Fortæl os hvorhen du vil have din frokost leveret?

Vi leverer i Århus og omegn, for eksempel Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Fortæl os hvor mange i er til frokost

Minimum kuvertantal er 10, og kuvertprisen afhænger af det kuvertantal, I bestiller. I har mulighed for at justere op og ned, hvis I får gæster eller når det er ferietid.

Vi mangler blot de sidste oplysninger fra dig

Vi vil indenfor et par dage ringe til dig for at høre, om der er noget vi skal være specielt opmærksomme på ved levering eller lignende.