En varierende frokost af høj kvalitet

En varierende frokost af høj kvalitet

Hos Bisgaard – Ejsing ApS vægtes kvaliteten af en god frokostordning højt. Frokostordningen er mere end bare mad, det er et personalegode, og derfor skal kvaliteten være i top.

”Vi har en frokostordning, fordi det er nemt for vores personale og det er et gode, så det kræver en god kvalitet” Fortæller Tue Bisgaard Jensen, partner hos Bisgaard – Ejsing ApS.

Kvalitet som valgkriterium er noget, som The Food Company virkelig kan stå bag.

Der sættes hver dag en ære i, at kunderne dagligt får serveret de bedste retter til frokost. Hvad enten der er tale om de varierende salater eller saftige kødretter, stræbes der altid efter at skabe en spændende frokostoplevelse af højeste kvalitet.

Gårsdagens guld til bliver nye retter dagen efter 

Et af The Food Companys vigtigste fokusområder er ikke kun at sikre, at kødretterne leveres i den højeste kvalitet og fyldt med smag, men at skabe grønne retter af samme standard.

De grønne retter laves med masser af grøntsager, linser og bønner uden at gå på kompromis med den gode smag.

”The Food Company er gode til at lave grønne retter, altså retter med mange grøntsager, linser og bønner, som smager rigtig godt.” fortæller Tue Bisgaard Jensen, partner hos Bisgaard – Ejsing ApS.

The Food Company stræber dagligt efter at træffe bevidste valg om råvarer for at minimere spild og sikre, at hver ingrediens bliver udnyttet fuldt ud.

Gårsdagens råvarer kan altid bruges til at lave nye, kreative retter dagen efter og det er noget, de hos Bisgaard – Ejsing ApS tydeligt kan se.

” Ved valg af frokostleverandør tænker vi også bæredygtigt. Det kan være med hensyn til minimering af emballage og brug af årstidens grøntsager. Vi kan også godt se, at der hos The Food Company tænkes meget over at råvarerne ikke bare skal smides ud. Hvis der for eksempel er kartofler i hovedretten den ene dag, så kan der godt være kartofler i salaten dagen efter” fortæller Tue Bisgaard Jensen.

Det fortæller vores andre kunder

Kundeudtalelse

GPP Arkitekter

Frokost til enhver smag Hos GPP Arkitekter A/S er en frokostordning et essentielt element i deres daglig dag. Med et kontor fyldt med 40 medarbejdere og fuld fart på, er en dejlig

Læs mere »
Kundeudtalelse

NERD architects

Frokost serveret med nærvær Frokostordningen hos NERD Architects er mere end bare en praktisk ordning. Det er et tidspunkt på dagen, hvor hele kontoret samles om maden og har tid til at

Læs mere »