Frokost til enhver smag

Hos GPP Arkitekter A/S er en frokostordning et essentielt element i deres daglig dag.

Med et kontor fyldt med 40 medarbejdere og fuld fart på, er en dejlig nem frokostordning et must, og det bliver næsten ikke nemmere, når maden bliver leveret lige til døren.

Med et varierende udvalg af frokostretter er der altid noget for enhver smag, og Julie, Piccoline hos GPP Arkitekter A/S, giver et bud på en af sine yndlingsretter:

”Uh, det er et svært spørgsmål, men det må være lasagnen. Den synes jeg, er rigtig lækker og det er bare noget, man kender”

En frokostordning med nærvær

En af grundene til at valget landede på The Food Company tilbage i 2019, er det gode samarbejde, som startede med et godt tilbud.

Anders Knattrup Jensen, indehaver af The Food Company, fortæller at for at skabe et godt samarbejde, skal der ikke kun være fokus den gode mad, men også på nærvær.

”Maden skal selvfølgelig altid kunne stå alene, men for os handler det også om relationen. Vi vil gerne være mere end bare en leverandør, vi vil gerne være deres køkken”

Det er netop nærværet, som gør den store forskel for samarbejdet med GPP Arkitekter A/S.

”Anders er altid sød og god til at hjælpe, hvis der skulle være noget. Det gør noget for et samarbejde, når chefen kommer ud og tager sig tid til at snakke med os” fortæller Julie.

Det handler om ikke bare at være et leveringsfirma, men at have en god relation hvor man kender ansigtet bag maden.

Det fortæller vores andre kunder

Kundeudtalelse

NERD architects

Frokost serveret med nærvær Frokostordningen hos NERD Architects er mere end bare en praktisk ordning. Det er et tidspunkt på dagen, hvor hele kontoret samles om maden og har tid til at

Læs mere »
Kundeudtalelse

Bisgaard – Ejsing ApS

En varierende frokost af høj kvalitet En varierende frokost af høj kvalitet Hos Bisgaard – Ejsing ApS vægtes kvaliteten af en god frokostordning højt. Frokostordningen er mere end bare mad, det er

Læs mere »