Frokost serveret med nærvær

Frokostordningen hos NERD Architects er mere end bare en praktisk ordning. Det er et tidspunkt på dagen, hvor hele kontoret samles om maden og har tid til at komme hinanden ved. 

Hos The Food Company arbejdes der ud fra filosofien om, at en frokostordning ikke kun skal stille sulten, men at maden også skal være et samlingspunkt for alle. Maden skal altid være af den bedste kvalitet og kunne stå alene, men et godt samarbejde er bygget på nærvær og personlighed. 

”En frokostordning skal ikke være et blindt ansigt, vi skal ses og være deres køkken – ikke bare en leverandør” siger Anders Knattrup, indehaver af The Food Company. 

Martin Roald Schrøder Poulsen, stifter af NERD Architects, mærker tydeligt, hvordan det hos The Food Company ikke bare handler om at levere mad, men også at være nærværende. 

”Maden bliver altid leveret af nogle rigtig søde gutter. De er meget høflige og sørger altid for at sætte salaten på køl, så den ikke bliver varm inden frokost” 

En frokostordning med et fælles ønske om bæredygtighed

The Food Company går aldrig på kompromis med smag eller kvalitet og stræber altid efter at levere lækre, varierende retter. Derfor serveres de lækreste, sæsonbetonede råvarer, så frokosten ikke bare smager godt, men også føles godt for miljøet. 

Hos NERD Architects kan de tydeligt smage, hvordan sæsonens råvarerne kommer i spil til frokosten, fortæller Martin: 

”Generelt set er der gode portionstørrelser, maden smager rigtig godt, og det er lækkert med de mange sæsonprægede grøntsager. Mange foretrækker faktisk de grovere grøntsager fremfor eksempelvis ris”  

En stor del af affaldsspildet ved en frokostordning er dog ofte det engangsservice, som maden bliver leveret i. Det har The Food Company taget kampen op imod, og derfor bliver maden leveret i porcelænsservice, som genbruges. 

”Vi sætter stor pris på, at maden kommer i service, som kan genbruges og ikke bare skal smides ud og skabe unødvendigt spild” fortæller Martin, stifter af NERD Architects. 

Det fortæller vores andre kunder

Kundeudtalelse

GPP Arkitekter

Frokost til enhver smag Hos GPP Arkitekter A/S er en frokostordning et essentielt element i deres daglig dag. Med et kontor fyldt med 40 medarbejdere og fuld fart på, er en dejlig

Læs mere »
Kundeudtalelse

Bisgaard – Ejsing ApS

En varierende frokost af høj kvalitet En varierende frokost af høj kvalitet Hos Bisgaard – Ejsing ApS vægtes kvaliteten af en god frokostordning højt. Frokostordningen er mere end bare mad, det er

Læs mere »